Luxueuze stilte

Mercedes heeft de voorbije 5 jaar een heus inhaalmanoeuvre gemaakt en vooral een modern en vaak sportief imago gecreëerd. Bij de lancering van hun nieuw vlaggenschip, de S klasse, waren de reacties unaniem. Een heus gevaarte, doch met een strakke bijna sportief ogende lijn.

Lees meer...

Ruwe diamant

Maserati Quattroporte

Het doet bij velen meteen aan de verbeelding denken als “Maserati” wordt genoemd. Het Italiaanse merk heeft een bepaalde merknaam opgebouwd waardoor velen Maserati ver boven de Duitse collega’s positioneren. Met de Quattroporte en zeker de Ghibli die vrij zuinige dieselmotoren aanbieden is Maserati plots een betaalbare fantasie geworden.

Lees meer...

Oog voor detail

Porsche cayenne S hybrid

Het is en blijft een merk die een bepaald imago uitstraalt. Ook al zijn de andere Duitse concurrenten niet gigantisch veel duurder of zelfs in tegendeel, het blijft een bepaald allure hebben om de typische Porsche sleutel in de hand te nemen.

Lees meer...

Een ideaal compromis

Mercedes C43 AMG

Je moet al even aandachtig kijken om van het uiterlijk af te leiden dat er 367 paarden onder de motorkap schuilen. Een klein AMG-logo aan de zijkanten zou evengoed naar een AMG line kunnen verwijzen maar de opvallend grotere remklauwen vooraan en de uitlaatstukken die in 4 zijn gesplitst geven het geheim weg.

Lees meer...