Praktisch

Algemene voorwaarden

Bekijk hier onze algemene voorwaarden

Hoeveel kost het?

U doet beroep op een Get Driven privé chauffeur vanaf €20,95 excl. btw per uur. De uren starten en stoppen bij de locatie van de klanten terwijl er een wettelijke minimumafname van 3 uur geldt. Wilt u bijvoorbeeld een restaurantbezoek plannen waarbij u vertrekt om 19u en thuis arriveert om 23u, dan kost u dit €83,80 excl. btw en exclusief de verplaatsingskost voor de chauffeur. Gezien ons uitgebreid personeelsbestand kunnen we meestal een chauffeur voorzien die zich dicht bij uw locatie bevindt. Voor de frequente klanten zijn er abonnementen waarbij het uurtarief daalt tot wel €19 excl. btw per uur.

Uurtarief excl. btw behalve zon- en feestdagen: €20,95

Uurtarief zon- en feestdagen: €29,95

Tarief pick-up driver: €129,95 excl. btw en excl. verplaatsingskost. (maximaal 3uur onderweg). Niet op zon- en feestdagen; prijs op aanvraag.

Bronze abonnement*: €500,00 ex btw met 25 werkuren.

Silver abonnement*: €1000,00 ex btw met 52 werkuren.

Gold abonnement*: €2000,00 ex btw met 105 werkuren.

*Bij de abonnementen krijgt u na uw rit een overzicht hoeveel saldo er nog op uw abonnement staat.

“We plannen steeds de dichtst bijzijnde beschikbare driver in. De vergoeding bedraagt €0,25/km en bedraagt maximaal €30.”

Gelieve een offerte aan te vragen voor shuttlediensten of grote opdrachten.

Get Driven home:

Gedurende 3 uur team van 4 chauffeurs + 1 volgwagen: €475 ex BTW.
Gedurende 4 uur team van 4 chauffeurs + 1 volgwagen: €600 ex BTW.

Gedurende 3 uur team van 8 chauffeurs + 3 volgwagens: €925 ex BTW.
Gedurende 4 uur team van 8 chauffeurs + 3 volgwagens: €1100 ex BTW.

Ik heb geboekt, wat nu?

Na uw reservatie krijgt u binnen de 24u een confirmatie van ons met de details van de dienstdoende chauffeur. De chauffeur verplaatst zich naar uw locatie op eigen initiatief en neemt plaats achter het stuur van uw wagen. Tijdens uw activiteit wacht de chauffeur in uw wagen tot het onderling afgesproken tijdstip. Na de rit wordt het uur van aankomst genoteerd op de bestelbon en ondertekend. De chauffeur vertrekt dan met zijn eigen wagen opnieuw naar huis.

Hoe betaal ik?

Bij Get Driven wordt er nooit contant betaald. U krijgt achteraf een factuur die trouwens 100% aftrekbaar is als onkost voor bedrijven.

Wat met verzekering?

Voor de uigebreide details verwijzen we u door naar onze algemene voorwaarden. We kunnen echter samenvatten dat wanneer de wagen omnium verzekerd is en uw verzekeraar op de hoogte is dat u dienst doet op een chauffeursbedrijf, er geen enkele discussie kan zijn.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden

Ik ben heel lang op dezelfde plaats?

Flexibiliteit is onze troef. Stel u heeft een meeting waarbij u zich de gehele dag niet moet verplaatsen maar toch graag beroep doet op een chauffeur voor de heen en terug rit dan voorzien wij een kostenbesparende oplossing. U heeft een meeting van 10:00 – 18:00. De chauffeur vertrekt met u om 09:00 naar de meeting waar na de chauffeur met uw wagen naar huis kan. Er wordt hiervoor 3u in rekening gebracht. Om 17u vertrekt de chauffeur opnieuw om u op te halen en nadien naar huis te brengen waarbij er opnieuw 3u in rekening wordt gebracht. Voor dezelfde dienst betaald u dus slechts 6 uur, waarbij een chauffeur voor de hele dag 10 uur zou kosten.

Heb ik een goede chauffeur?

Onze chauffeurs hebben minimaal 2 jaar een ongeval vrije historiek, worden gescreend en daarna ook getest met één of verschillende luxewagens. Wanneer ze voldoen aan onze eisen worden ze uitvoerig gebriefd wat er van hen wordt verwacht, en krijgen ze een briefing per type wagen afhankelijk van de klant. De chauffeurs stellen alles in het werk om volledig naar uw eisen te voldoen, en zijn alles in een donker maatpak met de typerende Get Driven das. Op het einde van de rit kan u uw chauffeur altijd beoordelen op de feedback mail die u van ons krijgt.

Kan ik ook chauffeur met wagen reserveren?

Dankzij onze partner is het mogelijk om een chauffeur met wagen te huren aan een voordeeltarief. We leggen hier de nadruk op Mercedes minibusjes of luxe Mercedes-Benz V klasses. Personenwagens zijn echter ook geen probleem. Ook voor shuttle diensten voorzien we zelf de wagens, welk type dan ook.

Zijn we beperkt tot België?

Get Driven is niet beperkt tot de landsgrenzen. Frequent worden lange ritten zowel zakelijk of voor amusement uitgevoerd naar het buitenland; Frankrijk, Nederland, Italië, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg, Tsjechië en het Verenigd Koninkrijk behoren tot de reeds verzorgde ritten.

Ik wil lastminute een chauffeur?

De regel is: hoe vroeger u boekt, hoe beter. We raden aan uw opdrachten te plannen en vooraf te reserveren. Last minute opdrachten kunnen uiteraard ook maar hebben niet altijd garantie op confirmatie. Bent u ergens op restaurant, u heeft teveel gedronken en wil een uur later naar huis gevoerd worden met uw eigen wagen? Het kan met onze pick-up driver dienst, maar opnieuw kunnen we niets garanderen.

Ik wil een chauffeur op lange termijn?

Door ons uitgebreid personeelsbestand zijn we in principe in staat op dagelijkse basis en op lange termijn een chauffeur te voorzien voor één dezelfde klant. Echter zal er variatie zijn in chauffeurs naargelang hun beschikbaarheid. Wilt u één en dezelfde vaste chauffeur voor een lange opdracht op dagelijkse of frequente basis? Het kan. Een vaste chauffeur is beschikbaar vanaf €29,95 per uur. Voor meer informatie raden wij u aan uw aanvraag via mail in te dienen.

Wegens vernieuwde reglementering wordt er een vaste kost van €7,99 op het totaalbedrag in rekening gebracht wanneer de rit 02:00 ’s nachts zou overschrijden