Praktisch

HOEVEEL KOST HET?

U doet beroep op een Get Driven privé chauffeur in uw wagen aan €22,50 exclusief btw als sporadische gebruiker. Gebruikt u Get Driven vaker kan u kiezen om prepaid credits te kopen uiteraard met een in kosten aftrekbare factuur. De prijs per uur zakt dan tot €20,00 exclusief btw per uur. De uren starten en stoppen bij de locatie van de klanten terwijl er een wettelijke minimumafname van 3 uur geldt. Er is een verplaatsingskost voor de chauffeur om naar uw locatie te komen van €0,25/km. U kiest zelf de chauffeur en ziet volledig transparant hoeveel de verplaatsing zal kosten. Gezien ons uitgebreid personeelsbestand kunnen we meestal een chauffeur voorzien die zich dicht bij uw locatie bevindt. Er is een supplement van 20% op de uurprijs voor de uren die langer zijn dan 9u in het kader van overuren.

  • Er is geen supplement voor nacht, zondagen of feestdagen.v
  • Bronze credit bundle*: 50 credits + 2 gratis = €1125,00 ex btw.v
  • Silver credit bundle*: 100 credits + 7 gratis = €2250,00 ex btw.
  • Gold credit bundle*: 250 credits + 30 gratis = €5625 ex btw.

*1 credit is 1 werkuur. Alle andere kosten zoals de verplaatsingvergoeding, eventueel parkingkosten e.d. worden ook als credit verrekend. Gelieve een offerte aan te vragen voor shuttlediensten of grote opdrachten.

Get Driven home:

Gelieve een offerte aan te vragen voor een prijs op maat.

HOE BOEK IK?

U registreert op de app of op www.getdriven.app/nl/register. U maakt een account aan op het bedrijf die voor de diensten zal betalen. Eens u uw account per mail (check spam) heeft bevestigd kunt u ook op www.getdriven.app met hetzelfde account inloggen. Het is niet verplicht credits te kopen en u kan gerust een rit zonder credits boeken. U kan favoriete adressen opslaan op uw profiel en een rit boeken is kinderspel. We vragen ook de schatting van de eindtijd en we vragen om dit zo goed als mogelijk in te schatten. We begrijpen uiteraard dat het altijd wat kan uitlopen. Eens u een aanvraag heeft verstuurd ziet u de rit bij uw geplande ritten. De eerste paar minuten zal u zien dat er “geen beschikbare drivers” zijn. Na een tijdje beginnen chauffeurs die voor de rit beschikbaar zijn in te tekenen en krijgt u ofwel een pushmelding ofwel een email. U kan zelf kiezen tussen de beschikbare drivers. Moet het snel gaan? Dan boekt u de eerst beschikbare driver. Maak je een tijdje op voorhand een reservatie dan kan u gerust een paar dagen wachten om de dichtst bijzijnde driver te selecteren. Eens de driver gekozen is is de rit finaal gepland.

HOE BETAAL IK?

U kan kiezen om te betalen per rit via uw kredietkaart of u kiest ervoor prepaid credits aan te kopen die een volumekorting met zich meebrengen. De credits kunnen aangekocht worden per kredietkaart of per overschrijving. Opgelet, bij overschrijving staan uw credits niet meteen live..

WAT MET VERZEKERING?

Voor de uigebreide details verwijzen we u door naar onze algemene voorwaarden. We kunnen echter samenvatten dat wanneer de wagen omnium verzekerd is en uw verzekeraar op de hoogte is dat u dienst doet op een chauffeursbedrijf, er geen enkele discussie kan zijn. Laat het wel duidelijk zijn dat tijdens de rit de verzekering van de wagen van toepassing is op allerhande schade. Indien er schade in fout is dekt Get Driven tot €400 franchise.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden

HEB IK EEN GOEDE CHAUFFEUR?

Onze chauffeurs hebben minimaal 2 jaar een ongeval vrije historiek, worden gescreend en daarna ook getest met één of verschillende luxewagens. Wanneer ze voldoen aan onze eisen worden ze uitvoerig gebriefd wat er van hen wordt verwacht, en krijgen ze een briefing per type wagen afhankelijk van de klant. De chauffeurs stellen alles in het werk om volledig naar uw eisen te voldoen, en zijn alles in een donker maatpak met de typerende Get Driven das. Op het einde van de rit kan u uw chauffeur altijd beoordelen op de feedback melding die u van ons krijgt.

KAN IK ANNULEREN?

U kan kostenloos annuleren en wijzigen van uur tot 12u voor de rit. Annuleert u minder dan 12u voor de rit waarvoor een driver gepland is dan betaalt u helaas €30 annulatie fee. Annuleert u minder dan een uur voor uw rit van start gaat moeten we de chauffeur helaas zijn minimum afname van 3u uitbetalen en brengt dit een kost met zich mee van €75.

KAN IK OOK CHAUFFEUR MET WAGEN RESERVEREN?

Dankzij onze partner is het mogelijk om een chauffeur met wagen te huren aan een voordeeltarief. We leggen hier de nadruk op minibusjes (standaard en luxe) en luxewagens zoals BMW 7 reeks en Mercedes-Benz S klasse. Ook voor shuttle diensten voorzien we zelf de wagens, welk type dan ook.

ZIJN WE BEPERKT TOT BELGIË?

Get Driven is niet beperkt tot de landsgrenzen. Frequent worden lange ritten zowel zakelijk of voor amusement uitgevoerd naar het buitenland; Frankrijk, Nederland, Italië, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg, Tsjechië en het Verenigd Koninkrijk behoren tot de reeds verzorgde ritten. Onze app wordt in meerdere landen gelanceerd.

IK WIL LASTMINUTE EEN CHAUFFEUR?

De regel is: hoe vroeger u boekt, hoe beter. Heb je een last minute rit? Geef een rit in en met een beetje geluk is er nog iemand beschikbaar op de app. Normaliter vragen we een 24u voor de rit uw reservatie in te geven om een goede service te kunnen garanderen.

IK WIL EEN CHAUFFEUR OP LANGE TERMIJN?

Door ons uitgebreid personeelsbestand zijn we in principe in staat op dagelijkse basis en op lange termijn een chauffeur te voorzien voor één dezelfde klant. Echter zal er variatie zijn in chauffeurs naargelang hun beschikbaarheid. Wilt u één en dezelfde vaste chauffeur voor een lange opdracht op dagelijkse of frequente basis? Het kan. We maken dan een offerte op maat voor een langere periode.