Onze diensten

Personal Driver

De meest frequente formule die gebruikt wordt voor zakenritten of feestelijkheden. De chauffeur komt op eigen initiatief tot bij u op de afgesproken vertrekplaats waarna hij uw chauffeur is voor uw geplande activiteit. Op het einde van de rit arriveren jullie opnieuw op dezelfde locatie.

Valet Parking Service

Een evenement met uitstraling waarbij u uw gasten niet aan hun lot overlaat? Onze valet parking service voorziet een team die de klant opwacht voor de ingang. De klant wordt naar binnen geëscorteerd terwijl onze chauffeurs zijn wagen veilig parkeren. Wanneer de klant naar huis wenst te gaan, wordt de wagen opnieuw voorgereden.

Shuttle Service Driver

Een evenement waarbij u een autofabrikant heeft als sponsor? Wij voorzien de chauffeurs die uw gekozen publiek vervoert van parking naar event. Ook shuttlediensten van event naar hotel of luchthaven zijn mogelijk. U heeft geen eigen wagens tot uw beschikking? Wij werken samen met verhuurmaatschappijen die ons de scherpste prijzen aanbieden van personenwagens, golfkarretjes tot minibussen.

Get driven home

Voor uw event een ideale oplossing en een onwaarschijnlijke service naar uw gasten, VIP’s of genodigden. Uw gasten komen met hun eigen wagen naar het event. Vanaf een bepaald uur staan onze chauffeurs klaar aan de uitgang. Indien iemand teveel gedronken heeft, kunnen ze gebruik maken op één van onze chauffeurs. Die brengt de genodigde veilig thuis in hun eigen wagen. Onze volgwagen met één van onze chauffeurs krijgt door interne communicatie door waar de dienstdoende chauffeurs naartoe rijden. Onze volgwagen pikt de chauffeur op, en brengt hem terug naar het event en kan een volgende gast naar huis brengen. Simpel toch?